Beitostølen Helsesportsenter stenges som følge av brann

15.06.2023
Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) stenges som følge av gårsdagens brann, men det tas sikte på delvis gjenåpning fra 12. juli.

 

–Takk for innsatsen, støtte og omtanke fra nødetater, ansatte, brukere og samarbeidspartnere i forbindelse med gårsdagens brann ved Beitostølen Helsesportsenter. At alle bidro med kaldt hode og varmt hjerte gjorde at utfallet ble så godt som mulig, sier direktør ved BHSS, Astrid Nyquist.

Brannen ved BHSS medførte ikke skade på mennesker eller hester, men de materielle skadene på deler av bygget er betydelige.

Brannen spredte seg fra familiehuset som er under oppføring, til tilstøtende fløy som inneholder kjøkken, spisesal og en del brukerrom. Denne fløyen har fått de største skadene. Resten av anlegget er uberørt eller har kun fått mindre røykskader. Skadene på sentrale deler av bygningsmassen er imidlertid ikke forenlig med ordinær drift den nærmeste tiden. Brukere som var på opphold på senteret under brannen, får derfor avbrutt sine opphold og reiser hjem i dag. 

Videre får stengningen følgende konsekvenser for rehabiliteringstilbudet: 

  • Grupper med ankomst 21.06., 28.06. og 05.07. avlyses.
  • Det planlegges for delvis gjenåpning fra 12.07., men det vil ta lang tid til BHSS er i ordinær drift igjen.

Brukere som skal komme på opphold de nærmeste ukene kontaktes fortløpende. 

Sentralbordet og legekontoret vårt er bemannet som vanlig, og kan kontaktes på tlf. 61 34 08 00 og e- post: post@bhss.no eller legekontor@bhss.no  

 

Lyskapellet: 

Lyskapellet er åpent for besøk, utleie og arrangementer.

Offentlig bading: 

Bassenget er stengt for offentlig bading frem til 15. juli.