Tautrekking

Meld deg på Aktiv Ung- konferansen 2019!

07.01.2019
12. - 13. mars arrangeres Aktiv Ung- konferansen 2019 med tittelen "Mestring". Meld deg på til "Early Bird"- pris før 20. januar.

 

Å mestre, og å føle mestring, er grunnleggende for hvordan utvikling av selvtillit, selvfølelse, selvforståelse og psykologisk motstandskraft vikler seg inn i hverandre gjennom livet. Inkludering og deltakelse har liten verdi dersom det ikke kombineres med mestring. For å fungere som hele mennesker er mestring betydningsfullt. Erfaringer øker selvtilliten og kunnskapen om hva som skal til for å mestre nye oppgaver igjen.

For barn og unge med funksjonsnedsettelser er utviklingen ofte annerledes, og mestringserfaringene kan være både få og negative. Det trengs tilrettelegging, veiledning og motivasjon for å mestre mye av det som andre naturlig får til. Konferansen vil belyse ulike perspektiver på dette.

Aktiv Ung- konferansen 2019 er et samarbeid mellom Beitostølen Helsesportsenter, Valnesfjord Helsesportssenter, Haugland Rehabiliteringssenter, Energisenteret for barn og unge og Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser.

Sted: Radisson Blu Royal Hotell på Bryggen i Bergen.

Tid: 12. - 13. mars 2019

Pris konferansepakke: 3 525,- (4 000,- ved påmelding etter 20.01.19), som inkluderer konferanse, lunsj begge dager, 3- retters middag, overnatting og administrasjonsavgift.

 

Følg lenkene for mer informasjon og påmelding:

Program Aktiv Ung- konferansen 2019

Påmelding