RELEVANTE SIDER Barn og ungdom
Ønsker du opphold hos oss? Vi har fortløpende gruppeopphold for barn og unge, unge voksne og voksne gjennom hele året. Gå til henvisning/søknad for å lese mer om hvordan du skal gå frem. LES MER

"Ung og aktiv i rullestol"

Har du lyst til å mestre rullestolen din bedre i dagliglivet, og har du lyst til å lære nye aktiviteter med rullestol? Da kan «Ung og aktiv i rullestol» være noe for deg.

 

Målgruppe:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Barn/ungdom 5-17 år som benytter manuell rullestol som forflytningshjelpemiddel og/eller til avlastning.

Mål for oppholdet: Økt selvtillit og trygghet ved bruk av manuell rullestol.

Periode for opphold: 25.09.19 - 08.10.19.

 

Innhold i kurset:

  • Hovedfokus på rullestolteknikk (kjøreteknikk på flatmark, i ulendt terreng og bakker, bakhjuls- balanse, forsering av hinder som fortauskanter, trapp og evt. rulletrapp).
  • Tilpassing, justering og vedlikehold av rullestolen.
  • Utprøving av aktiviteter som rullestolpigging, ballspill, sykling, båtaktivitet, bassengaktivitet, el- innebandy m.m.
  • Erfaringsutveksling
  • Hjelpemiddelmesse der alle norske leverandører innen aktivitetshjelpemidler, manuelle rullestoler og elektriske rullestoler inviteres til vise sine produkter.

 

Søknad/henvisning
Henvisning/søknad som til andre opphold.

Søknad merkes "Ung og aktiv i rullestol" 

 

Informasjon:
legekontor@bhss.no
Tlf:   61 34 08 00

 

Aktiv i Rullestol, Ergoterapeuten 3-2016Ung og aktiv i rullestol 2019