Julebrev desember 2020
Dronefotografi av Beitostølen Helsesportsenter i "blåtimen" med teksten "God jul og godt nytt år!"
Julehilsen fra direktøren

Juleglede

Det er sjelden jeg bruker mye tid på å se bakover, for grunntanken er at det er ved å ha blikket rettet opp og frem vi ser det som vil bety mest i tiden som kommer. I krisetider som nå under pandemien, er dette mer gjeldende enn noen gang, men samtidig føles det også viktig å se tilbake og ta med seg nyervervede erfaringer over i de kommende årene.
LES MER
Tilbakeblikk på Jubileum 2020

Digital bursdagsfeiring for 50- årsjubilanten BHSS

Covid-19 satte en stopper for jubileumsarrangementet på 50- årsdagen til BHSS. I stedet ble det en flott digital jubileumsmarkering for alle ansatte, med historiske tilbakeblikk, høydepunkter fra audiensen på Slottet og hilsningstaler.
LES MER

Stor stas med bursdagshilsen fra statsminister Erna Solberg!

LES MER

Jubileumslåt fra BHSS - se musikkvideoen her!

Beitostølen Helsesportsenter er stolt over å kunne presentere musikkvideoen til jubileumslåta vår «Løva». Låta er skrevet at Ørnulf Dyve og fremføres av Gaute Lein Ausrød, begge fra gruppa «Staut», musikkvideoen er produsert av Andre Danielsen.
LES MER

Klar oppfordring fra kongen

6. november tok H.M. Kongen og H.M. Dronningen imot direktør ved Beitostølen Helsesportsenter (BHSS), Astrid Nyquist, og styreleder Tove Linnea Brandvik, til audiens på slottet. Kongeparet var så rause å invitere BHSS til slottet, siden de selv ikke kunne ta turen til helsesportsenteret i anledning senterets 50- årsdag. I årets siste "Valdresmagasinet" forteller direktør Astrid Nyquist blant annet om audiensen på slottet.
LES MER

Barnas Superlørdag i NRK sitt Vinterstudio

21. november arrangerte Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) «barnebursdag» i forbindelse med senterets 50- årsjubileum. For første gang i BHSS’ 50 år lange historie var alle som var på opphold ved senteret, barn, og alt lå dermed til rette for en skikkelig «Barnas Superlørdag».
LES MER

50- årsjubilanten Beitostølen Helsesportsenter i radio og på TV

50- årsjubileet til verdens første helsesportsenter fikk mye oppmerksomhet i media. Her kan du klikke deg inn for å høre intervjuer og se reportasjer fra TV og radio i forbindelse med jubileumsmarkeringen.
LES MER

Lions Røde Fjær 2020 - Nye ski til jul?

Under slagordet «Små helter. Store drømmer» samler Lions Norge inn penger til bygging av et familie- og kompetansehus ved Beitostølen Helsesportsenter, for å videreutvikle senterets arbeid for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelse, etnisk bakgrunn og bosted. P.g.a. Covid- 19 har aksjonen blitt utsatt og vil pågå også i 2021.
LES MER