Lærling institusjonskokk
Vil du komme til oss som lærling institusjonskokk?
Kostholdet er en viktig del av det tilbudet vi på BHSS gir våre brukere. Kjøkkenet preges av stor aktivitet, vi har fokus på kvalitet, økonomi, hygiene, høy kompetanse og medarbeidere som er stolte av yrket sitt.
Du som lærling får delta i en travel hverdag med mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Du skal lage delikat, velsmakende og ernæringsriktig mat til mange. Vi produserer til ca. 100 personer hver dag, fire måltider om dagen.
Det er krevende å være institusjonskokk og tilberede mat til en og samme bruker i fire uker. Du får bruk for all din fantasi og kunstneriske egenskaper for å variere tilbudet. Det er tett kontakt med brukerne og det er en utfording å imøtekomme ulike ønsker og behov
VI KAN TILBY:
- En positiv arbeidsplass med dedikerte medarbeidere
- Aktiv læretid med varierte oppgaver og god faglig veiledning
- Topp moderne kjøkken og spisesal
- Personalbolig
- Tilgang til BHSS sine fasiliteter på fritid - treningsrom, svømmehall, klatrevegg mv
- Flott beliggenhet for en aktiv fritid
Spørsmål kan rettes til kjøkkensjef Line Holar Onstad på mail line.onstad@bhss.no, på telefon 61 34 08 00 eller mobil 90 01 27 05