Ledige stillinger spisesal og kjøkken

Vi har ledig følgende stillinger i turnus:

 

Spisesal:

  • 60% fast stilling som assistent spisesal f.o.m 01.04.24
  • 70% fast stilling som assistent spisesal f.o.m 01.04.24
  • 100% vikariat som assistent spisesal i perioden 01.04.24 – 31.08.24. Stillingen kan evt. deles i flere deltidsstillinger.

 

Kjøkken:

  • 50% fast stilling som kokk ledig f.o.m 01.05.24
  • 100% vikariat som kokk i perioden 01.05.24 – 31.08.24. Stillingen kan evt. deles i flere deltidsstillinger.

Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) gir re-/habiliteringstilbud til barn, ungdom og voksne med ulike diagnoser, funksjonsnedsettelser og funksjonsnivå. Kostholdet er en viktig del av tilbudet vi på BHSS gir våre brukere, og kjøkken og spisesal har derfor en viktig rolle i re-/habiliteringstilbudet.
Kjøkkenet satser på et sunt og variert kosthold og har solid erfaring når det gjelder tilrettelegging av ulike dietter og spesialernæring. Spisesal og kjøkken preges av stor aktivitet og vi har fokus på kvalitet, høy kompetanse og medarbeidere som er stolte av yrket sitt.

Som kokk består arbeidet i å lage velsmakende og ernæringsrik mat, til over 100 personer hver dag, fire måltider om dagen. I spisesalen legger du til rette for at brukere og pårørende som er på opphold får mat. Du får tett kontakt med brukere gjennom ukene de er hos oss.

 

I stillingene i spisesal søker vi personer som har:

  • Erfaring fra lignende arbeid, og vant til et hektisk miljø
  • Godt humør og er utadvendte

I stillingene på kjøkken søker vi personer som har:

  • Relevant utdanning – gjerne kokk med fagbrev
  • Relevant erfaring fra kjøkkenarbeid
  • Stor arbeidskapasitet
  • Gjerne erfaring med HACCP

 

I tillegg til erfaring og faglige kvalifikasjoner vektlegges personlige egenskaper som samarbeidsevne og evne til selvstendig, strukturert arbeid. Det er også en forutsetning at du behersker norsk muntlig.

Vi kan tilby:

  • Arbeid i team
  • En positiv arbeidsplass med dyktige og engasjerte kollegaer i et utviklingsorientert fagmiljø
  • Interessante og varierende arbeidsoppgaver
  • Moderne kjøkken og spisesal
  • Lønn etter utdanning og ansiennitet i henhold til tariff.
  • Gunstig pensjonsavtale i KLP og forsikringsordninger

 

For nærmere informasjon kontakt teamleder/kjøkkensjef Line Holar Onstad på
tlf. 61 34 08 00 / 90 01 27 05

 

Søknadsfrist: 29.02.2023