Nyhetsbrev april 2017
Dronebilde av Beitostølen Helsesportsenter på vinteren. Foto: Nicolay Flaaten

Ord fra direktøren; «Look to Beitostølen Helsesportsenter»

Enkelte ganger er det slik at en må bort for å virkelig se hva som skjer hjemme. Det er ikke alltid en ser det selv, og det er først gjennom andres erfaringer og hva de ser du oppdager hva vi gjør her på Beitostølen Helsesportsenter. Denne følelsen har jeg hatt flere ganger den siste tiden, og spesielt er det to hendelser som har gitt god innsikt i en slik «loop» av interne og eksterne blikk på vår kompetanse.
LES MER

Fagstafetten v/idrettspedagog Siri Kvaale Jordal

Min yrkesgruppe har bred kunnskap om trening, idrett og friluftsliv. Med vår pedagogiske bakgrunn er vi utdannet til å lære bort, organisere og tilpasse aktivitet. Jeg ønsker at mitt arbeid som idrettspedagog skal bidra til at brukere oppnår glede, utfordring, mestring, motivasjon og fysisk utbytte av aktivitet ved BHSS.
LES MER

Internasjonale forskningsartikler fra BHSS

De to siste årene har Beitostølen helsesportsenter (BHSS) fått publisert fire nye artikler i anerkjente internasjonale tidsskrifter. Alle de fire artiklene dokumenterer nytten av å delta i et opphold på BHSS, både for barn og voksne.
LES MER

BHSS i CP- bladet

Gruppeopphold for unge voksne 18-30 år ved BHSS
LES MER

Godkjenning som gruppe II utdanningsinstitusjon innen Fysikalsk medisin og Rehabilitering

Beitostølen Helsesportsenter har oppnådd regodkjenning som gruppe II utdanningsinstitusjon innen Fysikalsk medisin og Rehabilitering for to nye år. Dette er viktig for oss som institusjon, og er en bekreftelse på det gode utdanningsarbeidet som drives på BHSS, sier avdelingsoverlege Håkon Dalen.
LES MER

Ridderuka 2017

I perioden 26. mars – 2. april ble verdens største årlige vintersportsuke for utøvere med syns- og bevegelsesnedsettelser, Ridderuka, arrangert for 54. gang.
LES MER

En i gangen

Gunnhild Ekerbakke, resepsjonist/renholder
LES MER