Nyhetsbrev desember 2017
Skispor med fjellet Bitihorn i bakgrunnen, - med teksten "En riktig god jul og alt godt for det nye året ønskes dere fra oss på BHSS"
Julehilsen fra direktøren

"Ensuring that no one is left behind"

I året vi nå snart har lagt bak oss har vi hatt muligheten til å legge til rette for flere re-/habiliteringstilbud enn noen gang tidligere, og aldri før har vi hatt så mange innom senteret enten på fagbesøk, studentpraksis, forskningssamarbeid eller samhandlingsoppgaver med ulike samarbeidspartnere. Vi har fått på plass 13 nye brukerrom, utviklet vårt fagmiljø med ny og viktig kompetanse, intensivert vår ambulante virksomhet og utvidet vårt nasjonale og internasjonale samarbeid.
LES MER

Julegave fra BHSS til Ahead Moldova

Takkehilsen fra Ahead Moldova.
LES MER
Forskning

Enabling physical activity participation for children and youth with disabilities: – A Knowledge-To-Action approach

Fem nye doktorgrader er på vei fra Beitostølen Helsesportsenter.
LES MER
Fagstafetten

Fagstafetten v/resepsjonsleder Marit Lerhol

Min jobbkarriere startet ved Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) i juni 1973, da som renholder og som medarbeider i spisesalen. Siden har jeg vært så heldig å få være innom flere avdelinger, men lengst fartstid har jeg fra resepsjonen.
LES MER
Nye filmer fra Beitostølen Helsesportsenter

Nye filmer fra BHSS

I samarbeid med regissør Anne Marte Adolfsen har BHSS lansert fem nye kortfilmer som presenterer re-/habiliteringstilbudet ved senteret.
LES MER

Møt Mathea

LES MER

Møt André

LES MER

Møt Kjetil

LES MER
Nyhetssaker

Millionbevilgning til "Delta 2022"

Nasjonalt forsknings- og utviklingsprosjekt gir et nytt løft for fysisk aktivitet og aktivitetshjelpemidler i rehabilitering.
LES MER

Hjelpemiddellageret ved BHSS - oppdatert etter nye rammeavtaler

Hjelpemidler generelt og aktivitetshjelpemidler spesielt er et av våre hovedsatsingsområder på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Vi er, og skal være, best i landet på dette! Det innebærer at vi må følge med i tiden, ha tett kontakt mot norske og utenlandske leverandører, samt NAV hjelpemiddelsentralene.
LES MER