Nyhetsbrev desember 2018
Fjellet Bitihorn i blåtimen og teksten "De beste ønsker for jula og det nye året fra oss på Beitostølen Helsesportsenter"
Ord fra direktøren

Julehilsen fra direktøren

En god hverdagsfilosofi når vi ønsker å legge til rette for egen eller andres mestring er å ta utgangpunkt i det vi faktisk kan få til. Erkjenner vi at dette er grunnlaget, kan spørsmålet om hvem som utgjør ressursene i vår virksomhet eller i vårt mangfoldige samfunn få et enkelt svar; summen av oss alle.
LES MER
Forskning og utvikling

Aktuelt fra FOU- avdelingen

Beitostølen Helsesportsenter driver utviklingsarbeid og forskningsvirksomhet som bidrar til å fremme aktiv deltakelse i et livsløpsperspektiv. Her presenteres noen aktuelle saker fra vår FOU- avdeling.
LES MER
Nyhetssaker

Er du vår nye avdelingsoverlege som er glad i fag og fjell?

Vår avdelingsoverlege gjennom mange år ønsker å gå over i pensjonistenes rekker, og vi søker nå etter hans arvtager.
LES MER

Lions Røde Fjær 2020 er i gang!

Lørdag 17. november gikk startskuddet for innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær 2020. Oppstarten av aksjonen ble markert med "kick- off" på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) med bred deltagelse fra Guvernørrådet i Lions Norge, medlemmer fra Lionsklubbene i Valdres, direktør ved BHSS Astrid Nyquist, samt medlemmer av Hovedkomiteen for aksjonen. Selve aksjonsuka for Lions Røde Fjær vil gå av stabelen i november 2020
LES MER

Aktiv Ung- konferansen 2019

12. - 13. mars arrangeres Aktiv Ung- konferansen 2019. Påmeldingen til konferansen har nå åpnet med "Early Bird"- pris ved påmelding innen 20. januar.
LES MER

Emnekurs 2019

I løpet av året arrangerer BHSS ulike typer emnekurs i samarbeid med brukerorganisasjoner og kompetansesentra. Disse emnekursene kommer i tillegg til våre ordinære, fortløpende opphold.
LES MER