Nyhetsbrev desember 2019
Vinterbilde av Lyskapellet
Ord fra direktøren

Julehilsen fra direktøren

Vi er godt inne i årets siste måned, og her på Beitostølen Helsesportsenter fryder vi oss over vinteren, med de mulighetene det gir for å drive aktiviteter i en fantastisk ramme av snødekte fjell og passe mange kuldegrader.
LES MER
Jubileum 2020

Jubileumsåret 2020 - hva skjer?

Beitostølen Helsesportsenter fyller 50 år 7. november 2020. Dette vil markeres med større og mindre arrangementer gjennom hele jubileumsåret.
LES MER

Jubileumsboka «Det muliges kunst - 50 år med Beitostølen Helsesportsenter» er lansert!

21. november 2019 tjuvstartet vi markeringen av jubileumsåret 2020 med lansering av boka «Det muliges kunst - 50 år med Beitostølen Helsesportsenter». Boka er skrevet av forfatter Jon Gangdal og forteller om veien frem til dagens Beitostølen Helsesportsenter. Boka, med forord av selveste H.M. Kong Harald V, har fått strålende kritikker og fikk stor oppmerksomhet i forbindelse med lanseringen.
LES MER

Meld deg på CAPA 2020!

Lyst til å oppleve 9 Keynote Speakers, alle verdensledende forskere innenfor fagfeltet rehabilitering og funksjonshemming, på en og samme konferanse i Norge? - Da er Symposiet CAPA 2020 “Capturing the magic – participation for all“ noe for deg!
LES MER
Forskning og utvikling

Aktuelt fra FOU- avdelingen ved forskningsleder Reidun Jahnsen

Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) driver utviklingsarbeid og forskningsvirksomhet som bidrar til å fremme aktiv deltakelse i et livsløpsperspektiv, og senteret har helt fra starten av, i 1970, vektlagt dokumentasjon av sin virksomhet som grunnlag for faglig utvikling og kvalitetsforbedring. Her oppsummerer vår forskningsleder, Reidun Jahnsen, de mest aktuelle sakene innen FOU ved inngangen til et nytt år.
LES MER
Nyhetssaker

Fylkeskommunal medfinansiering av jubileum for Beitostølen Helsesportsenter

"Oppland Fylkeskommune bevilger kr. 150 000,- som medfinansiering av symposium i 2020, som en del av 50 års jubileet for Beitostølen Helsesportsenter." Denne gledelige beskjeden stod å lese i brevet som dumpet ned i postkassa vår rett før jul.
LES MER

Tusen takk til Sparebank 1 Hallingdal Valdres for julegaven!

Sparebank 1 Hallingdal Valdres gir årets julegave til to lokale behandlingssteder; Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) og Geilomo Barnesykehus. Julegaven er en pengegave på NOK 100.000,- som fordeles mellom behandlingsstedene og øremerkes nye anskaffelser og tiltak for pasienter og brukere.
LES MER

"Nice friday" og "Kvit fredag"- overskudd til Barnas Ridderrenn fra Sporten Beitostølen og Gjendeguiden

"Blåmandager og svarte fredager er ikke vår greie", skrev Sporten Beitostølen på sin Facebook- side, og valgte i stedet å donere 15 % av den totale omsetningen på den siste fredagen i november, til Barnas Ridderrenn. Gjendeguiden gjorde det samme.
LES MER

Kjøp et lys og støtt Lions Røde Fjær 2020 og BHSS!

"Jeg tror på noe stort, det at vi alle er svake og derfor trenger hverandre, i dette blir lyset til"
LES MER

Emnekurs 2020

I løpet av året arrangerer BHSS ulike typer emnekurs i samarbeid med brukerorganisasjoner og kompetansesentra. Disse emnekursene kommer i tillegg til våre ordinære, fortløpende opphold.
LES MER