Kronprins Harald ønskes velkommen av Erling Stordahl i anledning åpningen av senteret 9.november 1970. Foto: Fotograf Neste, Fagernes

Jubileumsåret 2020 - hva skjer?

Beitostølen Helsesportsenter fyller 50 år 7. november 2020. Dette vil markeres med større og mindre arrangementer gjennom hele jubileumsåret.

 

Vi vil bruke året som kommer til et løft og en målrettet satsing for at alle skal ha likeverdige muligheter til å oppleve aktivitet og deltakelse gjennom livet, uavhengig av funksjonsnivå, alder, etnisk bakgrunn og bosted. Vi tjuvstartet jubileumsmarkeringen allerede i november 2019 med lansering av boka «Det muliges kunst - 50 år med Beitostølen Helsesportsenter», av forfatter Jon Gangdal. Noen av høydepunktene i selve jubileumsåret 2020 vil være;

  • Lions Røde Fjær 2020, der BHSS og senterets satsing på å nå de som trenger det aller mest, og gi tilbud til hele familien, er formålet for aksjonen.
  • Jubileumssymposiet CAPA 2020 - “Capturing the magic – participation for all” – en internasjonal fagkonferanse med 9 ledende og anerkjente forskere innenfor fagfeltet rehabilitering og funksjonshemming som foredragsholdere.
  • Ulike jubileumsarrangementer spesielt rettet mot barn, bl.a. lansering av en egen sang og musikkvideo, samt «Superlørdag» med fokus på vinteraktivitet.
  • Reunion med åpent hus for tidligere ansatte, ansatte, studenter og venner
  • Bursdagsselskap hvor H.M. Kong Harald V har bekreftet sin deltagelse, så sant helsa holder.

 

Oppdatert informasjon om de ulike arrangementene finner du på våre jubileumsnettsider; https://www.bhss.no/jubileum-2020/ .