Skjermdump av nettsiden til CAPA 2020

Meld deg på CAPA 2020!

Lyst til å oppleve 9 Keynote Speakers, alle verdensledende forskere innenfor fagfeltet rehabilitering og funksjonshemming, på en og samme konferanse i Norge? - Da er Symposiet CAPA 2020 “Capturing the magic – participation for all“ noe for deg!

 

10. - 13. juni 2020 ønsker Beitostølen Helsesportsenter (BHSS), i samarbeid med Centre for Disability and Development Research (CeDDR), velkommen til konferansen "Capturing the Magic - Participation for all" på Beitostølen.

Symposiet vil formidle status for evidensbasert kunnskap innenfor fagfeltet rehabilitering og funksjonshemming, samt belyse kliniske fordeler og muligheter. Siden symposiet er en del av 50- års feiringen til BHSS, som benytter "Tilpasset Fysisk Aktivitet" (TFA) som hovedvirkemiddel for å oppnå økt aktivitet og deltagelse blant mennesker med funksjonsnedsettelse, vil magien i gruppebasert TFA være hovedfokus i symposiet. 

Ved å samle ni Keynote Speakers, som alle er ledende forskere innenfor fagfeltet, sammen med kommende og andre etablerte forskere og praktikere, vil symposiet skape et forum for diskusjon omkring vitenskapelig utvikling og kliniske forbedringer innenfor rehabilitering for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Symposiet vil, i samarbeid med det internasjonale forskningstidsskriftet "Disability & Rehabilitation", publisere en spesialutgave, "State of the art of participation research", basert på det vitenskapelige innholdet i konferansen. Symposiets deltagere inviteres til å bidra i skriving av artikler for publisering i spesialutgaven.

 

Høres dette spennende ut? - Her finner du mer informasjon om CAPA 2020 og lenke til den elektroniske påmeldingsløsningen.