Nyhetsbrev desember 2022
Lyskapellet ved Beitostølen Helsesportsenter. Foto: Siv Turid Lillebø Danielsen
Ord fra direktøren

Julehilsen fra direktøren

I år har bortimot 1000 ulike mennesker i alderen 2-82 år og deres familier vært til opphold på Beitostølen Helsesportsenter. Det å få ha en rolle for disse menneskene, som ofte er i en krevende periode eller fase av livet, gir en sterk følelse av å bety noe.
LES MER

Ønsker virkelig regjeringen like muligheter for alle?

Debattinnlegg om retten til aktivitetshjelpemidler, v/Tove Linnea Brandvik, Berit Kjøll og Astrid Nyquist, publisert på "Alltinget" 17.11.2022
LES MER
Forskning, utdanning, utvikling og innovasjon

Utdanningsinstitusjon for legespesialiteten "Fysikalsk medisin og rehabilitering"

Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) har siste halvår arbeidet målrettet med søknad til Helsedirektoratet om å være utdanningsinstitusjon for leger i spesialisering til fysikalsk medisin og rehabilitering.
LES MER

Aktuelt fra FOUI- avdelingen

Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) driver utviklingsarbeid og forskningsvirksomhet som bidrar til å fremme aktiv deltakelse i et livsløpsperspektiv, og senteret har helt fra starten av, i 1970, vektlagt dokumentasjon av sin virksomhet som grunnlag for faglig utvikling og kvalitetsforbedring. Vår forskningsleder, Reidun Jahnsen, oppsummerer her de mest aktuelle sakene fra FOUI- avdelingen, ved inngangen til et nytt år.
LES MER
Stort & smått fra BHSS

Ny musikkvideo fra BHSS

Vi er stolte over å kunne vise fram senteret og vårt rehabiliteringstilbud gjennom en rykende fersk musikkvideo til den akustiske versjonen av "Løva"!
LES MER

Velkommen til virtuell omvisning på BHSS!

Sammen med firmaet Adfectus har vi fått laget en virtuell omvisning i og rundt bygg og fasiliteter på Beitostølen Helsesportsenter.
LES MER

Beitostølen Helsesportsenter bygger nytt «Familiehus»

Byggingen av et nytt familiehus er i gang ved Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Om ett års tid skal et tilbygg med 12 tilrettelagte leiligheter og fellesarealer stå klart til bruk.
LES MER

Rullestolkurs 2023

Har du lyst til å mestre rullestolen din bedre i dagliglivet, og har du lyst til å lære nye aktiviteter med rullestol? Da kan et rullestolkurs på BHSS være noe for deg!
LES MER

Ledig stilling: Lege i spesialisering innen fysikalsk medisin og rehabilitering - 100% vikariat

Er du lege og ønsker deg jobb, - uten vaktbelastning og i et spennende fagmiljø med unike omgivelser? Da ønsker vi å høre fra deg innen 6. januar 2023!
LES MER