Abloom piknik. Foto: Abloom

Abloom piknik og aktivitetsdag 2020

27. juni arrangeres Abloom piknik og aktivitetsdag ved Sognsvann i Oslo, med Beitostølen Helsesportsenter som stolt samarbeidspartner. Arrangementet er gratis og retter seg mot alle, men spesielt mot familier med barn som har nedsatt funksjonsevne, og som liker å være ute og være sosiale samtidig.

 

Abloom er en ideell og frivillig organisasjon i Oslo, som hjelper barn og unge med funksjonsnedsettelse. Organisasjonen har et spesielt fokus på minoritetsspråklige og jobber for å bidra til bedre levekår, økt livskvalitet og sosial inkludering av barn, unge og voksne med nedsatt funksjonsevne i Norge.  Hovedarrangementet er den årlige filmfestivalen i november, men Abloom står også bak pop-up festivalen Mini Abloom, en rådgivningstjeneste og andre aktiviteter. Ideen om Abloom filmfestival ble til i 2012, da Faridah Nabaggala ville blande to av hennes største lidenskaper: Filmkunsten og kjærligheten til sin sønn, som ble født med nedsatt funksjonsevne.

Ordet Abloom betyr "i full blomst", noe som er ment å skulle gjenspeile hva organisasjonen og festivalen står for. Abloom ønsker at barn og unge med spesielle behov skal bli verdsatt, sett og hørt, og at de skal kunne slå ut i full blomst. Dette målet samsvarer med det BHSS kontinuerlige arbeider for; -  at våre brukere skal oppdage og utnytte sitt potensiale gjennom tilpasset fysisk aktivitet.   

Abloom og Beitostølen Helsesportsenter inngikk tidligere i år formelt samarbeid, og BHSS stiller nå som stolt samarbeidspartner til Ablooms arrangementer gjennom året. Mini Abloom 2020, verdens første virtuelle filmfestival, ble arrangert i slutten av mai med over 500 deltagere fra skoler og barnehager over hele landet. 

Neste arrangement er Abloom Piknik og aktivitetsdag. Håper vi treffes ved Sognsvann 27. juni!

 

Informasjon om arrangementet

Tidspunkt: 27.06. kl. 09.00 - 15.00

Hvor: Sognsvann, Oslo. T-bane nummer 5 "Sognsvann" går direkte.

Husk å ta med god mat til deg og din familie. Abloom stiller med grill!

Norges Orienteringsforbund og Beitostølen Helsesportsenter vil tilby friluftslivsaktiviteter for hele familien og lekeaktiviteter for barna.

Smittevern: 
Arrangementet vil forholde seg til gjeldene retningslinjer for smittevern. Det vil si at det ikke vil bli mulig å dele mat imellom familier, og alle må ta med egen drikkeflaske. Under arrangementet må alle holde 1 meters avstand til hverandre. Dette gjelder ikke egen familie eller de som bor sammen.

Påmelding: På grunn av koronaviruset er det påmelding til arrangementet. Påmelding sendes til post@abloom.no innen fredag 26. juni. Vi kan maksimalt ha totalt 50 deltagere på dagen.

Alkohol forbudt!

Følg med her for ytterligere informasjon