Nyhetsbrev mai 2019
Lek med fallskjerm. Foto: Christine Stokkebryn
Ord fra direktøren

Ord fra direktøren

I disse dager jobber vi oss gjennom over 50 års historie, dette som grunnlag for å bevisstgjøre og hedre det arbeidet som ble startet av Erling Stordahl på 60-tallet. Det er umulig å slutte å la seg imponere over den fremsynthet og kraft som ble vist for å fremme like muligheter for alle mennesker allerede på en tid hvor utenforskap og mangfold var lite brukte begreper. Jeg lar meg også imponere av det arbeidet tidligere ledere og sterke fagpersoner på senteret har gjort, utviklet og foredlet opp igjennom disse årene. Det føles godt å stå på slike skuldre og være omgitt av slike medarbeidere.
LES MER
Forskning og utvikling

"Capturing the Magic - Participation for all"

10. - 13. juni 2020 ønsker Beitostølen Helsesportsenter (BHSS), i samarbeid med Centre for Disability and Development Research (CeDDR), velkommen til konferansen "Capturing the Magic - Participation for all" på Beitostølen. Listen over verdensledende forskere innenfor fagfeltene "participation" og fysisk aktivitet og funksjonshemming, som har takket ja til å være "Keynote speakers" på konferansen, er imponerende. Sett av datoene for konferansen allerede nå!
LES MER

Nye veiledere i sittende alpint og langrennspigging

Som ledd i prosjektet DELTA 2022*, er arbeidet med å revidere Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) og NAV sine veiledere om aktivitetshjelpemidler fra 2007, i full gang. Til nå er oppdaterte veiledere for hhv. sittende alpint og langrennspigging ferdigstilte.
LES MER

BHSS synlig på internasjonale fagkonferanser!

Forsknings- og utviklingsarbeid fra Beitostølen Helsesportsenter blir denne våren presentert på flere internasjonale fagkonferanser i Europa.
LES MER
Nyhetssaker

Velkommen til hjelpemiddelmesse 6. juni

6. juni inviterer Beitostølen Helsesportsenter til hjelpemiddelmesse med hovedfokus på aktivitetshjelpemidler for barmarksaktivitet. Hjelpemiddelleverandørene vil også demonstrere sitt utvalg innen bl.a. rullestoler (elektriske og manuelle), varmehjelpemidler og ADL-hjelpemidler.
LES MER

Aksjonsfilmen til Lions Røde Fjær 2020 er klar!

Under slagordet «Små helter. Store drømmer» skal Lions Norge i forbindelse med Røde Fjær 2020, samle inn penger til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. For å gjøre formålet og hovedbuskapet for aksjonen bedre kjent, er det nå laget en aksjonsfilm.
LES MER

BHSS resertifisert som Miljøfyrtårn

Beitostølen Helsesportsenter ble i februar resertifisert som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn- sertifikatet dokumenterer at senteret tar samfunnsansvar ved å arbeide systematisk med miljøtiltak innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.
LES MER