Logoen "Funkability"

Funkability

I juni ble "Funkability" lansert; - et nytt tilbud som har blitt til gjennom samarbeid mellom Beitostølen Helsesportsenter og CP-Foreningen, og med økonomisk støtte fra Stiftelsen DAM.

 

Funkability har som mål å øke kunnskap og kompetanse om tilrettelagt fysisk aktivitet og aktivitetshjelpemidler. Gjennom sommeren og høsten har det derfor blitt publisert aktivitetsvideoer av enkle tilrettelagte aktiviteter man kan gjøre hjemme, enten alene eller sammen med andre, samt videoer som omhandler aktivitetshjelpemidler; -bruk, tilpassing, service, enkle reparasjoner, tips og triks.

Videoene har blitt publisert på Facebook, gjennom CP-foreningen sine kanaler og via prosjektets egen hjemmeside, www.funkability.no, som fungerer som et videobibliotek for alle Funkability- filmene. 

Delprosjektet som omhandler aktivitetshjelpemidler har også fått en egen Facebookside, «Aktivitetshjelpemidler – Beitostølen Helsesportsenter», som skal fungere som portal inn til alt du trenger å vite om aktivitetshjelpemidler. Her blir det publisert videoer, generell og spesifikk informasjon vedrørende aktivitetshjelpemidler, informasjon fra leverandører og NAV og mye mer. Vi tilbyr også en chattetjeneste på denne siden, slik at alle kan stille spørsmål vedrørende aktivitetshjelpemidler og få raskt svar fra fagpersoner på Beitostølen Helsesportsenter.