BHSS med kontorplass i SNØ

I 2020 åpner "SNØ", en helårsarena for snøopplevelser, på Lørenskog. Der loves det at snøen skal ligge nypreppet og fin hver eneste dag. - Og midt i denne snøhallen blir BHSS å treffe.

 

Når SNØ står ferdig på Lørenskog i 2020, blir det en helårsarena for ski – og snøopplevelser få har sett maken til. Med sine 50 000 kvadratmeter kan SNØ tilby blant annet to kilometer med langrennsspor i kupert terreng, fire alpine nedfarter, blåpark for snowboard og freeski, samt et stort lekeområde for barn. SNØ sikter på perfekte forhold og temperaturer på -2 til -4 grader hver dag, 365 dager i året. SNØ vil også få en varm sone med servicetilbud som restauranter, kafeer, butikker, konferansefasiliteter og møterom.

Nylig inngikk BHSS avtale med Igloo Innovation om en kontorplass i SNØ. Her ser vi for oss å kunne jobbe tettere med oppfølging av brukere gjennom mer ambulerende virksomhet og nært samarbeid med førstelinjetjenesten, særforbund og andre aktuelle samarbeidspartnere. Vi kan også bidra med vår kompetanse i et bredt fagmiljø for å utvikle og forbedre aktivitetshjelpemidler. Dette blir spennende; -Vi gleder oss!