Riddercamp på Beitostølen

1.- 4. september ble «Riddercampen» arrangert for første gang på Beitostølen, i tett samarbeid mellom Foreningen Ridderrennet og Beitostølen Helsesportsenter(BHSS).

 

Campen er et nytt friluftslivtilbud for syns- og bevegelseshemmede personer over 15 år. På årets Riddercamp deltok 20 deltagere, samt ledsagere. 

I forkant av campen ble det bygget opp et nytt friluftsområde med fem lavvoer i nær tilknytning til BHSS, der deltagerne bodde og tilberedte alle måltider. Av aktiviteter stod blant annet fisking, ridning, fjellturer, kajakkpadling, klatring, turplanlegging og bålfyring på programmet. 

Årets Riddercamp var en pilot for å samle erfaringer for kommende år. Arbeidet med videre tilrettelegging av det nye friluftsområdet med bl.a. toalettfasiliteter og tilgang til grovkjøkken er allerede i gang. BHSS har økt fokus på friluftsliv som satsningsområde, og setter derfor stor pris på at en av lavvoene får stå oppe gjennom hele året for bruk i forbindelse med våre ordinære re-/habiliteringsopphold.