Nyhetsbrev september 2017
Utsikt mot Beitostølen og fjellet "Bitihorn". Torvtaket på BHSS i forgrunnen
Ord fra direktøren

«En ambulerende innovasjon»

Endringer kommer ofte sterkere enn vi kan forestille oss, ofte også raskere enn det en kanskje skulle ønske seg. Et eksempel på dette er at vi i nær fremtid må gjennomgå en innovasjon som innebærer at andelen av det vi gjør ambulerende innenfor rehabiliteringsfeltet i spesialisthelsetjenesten vil være mangedoblet sammenlignet med i dag. I alle fall om vi skal vektlegge det som fremkommer av styrende dokumenter på feltet.
LES MER
Fagstafetten

Fagstafetten v/sosionom Karoline Bredeli

Jungelhåndboka er tittelen på boka som er utgitt av Rettighetssenteret, et senter som ble etablert av Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon i sin tid. Ut fra de erfaringene og historiene jeg har blitt fortalt, samsvarer tittelen med hvordan svært mange med en kronisk sykdom eller funksjonsnedsettelse vil beskrive deres opplevelse av vårt offentlige tjenesteapparat. Som en jungel av lover og regler, hvor det ikke alltid er like lett å finne frem.
LES MER
Nyhetssaker

Meld deg på FAF- seminaret 2017!

11. - 13. oktober 2017 arrangerer Norges Idrettshøgskole i samarbeid med Beitostølen Helsesportsenter, seminaret "Fysisk aktivitet og funksjonshemming". Fristen for å melde seg på er 5. oktober.
LES MER

Samarbeid med Norges Bordtennisforbund

Norges Bordtennisforbund v/ Jan Bergersen og Gard Hongslo besøkte BHSS i midten av september, og i løpet av to aktive dager fikk barn, ungdom og voksne mulighet for å prøve ut idretten med tett veiledning av engasjerte og dyktige instruktører.
LES MER

Åpning av nytt bygg

15. september markerte BHSS ferdigstillelsen av en ny fløy med 13 nye brukerrom, to stuer, samt et laderom for rullestoler. Rommene ble allerede tatt i bruk i begynnelsen av juli og vi kan dermed tilby bedre tilrettelagte rom og økt fleksibilitet i forbindelse med inntak av brukere til gruppeopphold ved BHSS.
LES MER

"Fra mørke til lys" på BHSS

17. september var brukere, ansatte og inviterte gjester så heldige å få oppleve forestillingen "Fra mørke til lys" i Lyskapellet på Helsesportsenteret. En var og flott opplevelse i stemningsfulle omgivelser.
LES MER

Barnas Ridderuke 2018

Barnas Ridderuke er en vinteraktivitetsuke for barn og ungdom (10 - 16 år) med ulike funksjonsnedsettelser. Barnas Ridderuke arrangeres på Beitostølen i uke 3 hvert år. I 2018 vil dette si i perioden 14. januar - 20. januar.
LES MER
En i gangen

Viljar Aasan, Fagleder hjelpemidler BHSS

LES MER